arges race 3jpgSeria de competitii argesene se reia! Arges Autumn Race te invita la Pitesti in data de 6 noiembrie ca sa iti masori puterile si pe racoare cu ceilalti ciclisti. Locul de desfasurare este tot Parcul Trivale, asa ca daca nu te temi de toamna tarzie, nu ai motive sa ramai acasa.

Pentru participare sunt necesare: o stare buna de sanatate, un nivel minim de antrenament, un bagaj de cunostinte tehnice proprii competitiilor de MTB. Participantii isi asuma întreaga responsabilitate pentru starea de sanatate in care se afla.

Orice participant înscris va avea un numar de concurs si o acreditare. Orice participant trebuie sa respecte regulile competitiei si trebuie sa urmeze indicatiile date de organizatori.
Vor fi 2 categorii, si anume de 100 si 200 de minute. Concurentii vor parcurge ture pana la expirarea timpului aferent categoriei. Dupa expirarea timpului toti concurentii sunt opriti si se face clasamentul in functie de numarul de ture si de timp.

argesautumnrace2
Categoria : Ture 200 Minute Masculin
– 18-29 ani
– 30-39 ani
– >= 40 de ani
 
Categoria : Ture 100 Minute Masculin
– < 18 ani
– 18-29 ani
– 30-39 ani
– >= 40 de ani
 
Categoria : Ture 200 Minute EROINE
– open
Categoria : Ture 100 Minute EROINE
– open
Daca iti face cu ochiul, inscrie-te cat mai repede pentru ca sunt disponibile 250 de locuri. Detalii pe site-ul competitiei.

Articol preluat de pe mbike.ro

About The Author

Related Posts