Transfagarasan1 Ajunsa la a treia “editie” Ultima urcare pe Transfaragaran” se desfasoara in primul sfarsit de saptamana din luna decembrie.
Cei mai indarjiti cataratori sunt chemati la arme sa se catere pe celebrul Transfagarasan, sa cuceresca cel mai renumit drum din Romania.Din ciclul “iarna nu-i ca vara”, daca in restul anului, drumul este accesibil tuturor, pe timp de iarna situatia se schimba.

Daca se va urma acelasi program ca si in editiile trecute (2009 si 2010), pe 3 decembrie 2011, se va urca din centrul civic al satului Cartisoara, aflat pe partea nordica a TF-ului (Transfagarasan), la ora 10.45 fiind intalnirea tuturor, iar la 11 plecarea, si se va urca pe, sau alaturi de bicicleta, pana unde fiecare ii va reaminti frigului si drumului de toate neamurile in viata sau moarte, aducandu-le cuvinte ce nu se pot reproduce aici.
    O regrupare se face la Balea Cascada, unde fiecare isi poate energiza corpul cu o mica tarie sau o ciorba calda. Dupa coborarea de mare efect, spun efect,  fiindca odata ajunsi jos, o sa asistam la  o minunata galerie de sculpturi de gheata pe biciclete, fiecare participant fiind si propriul sau creator, dupa ce se reanimeaza fiecare cum poate in camerele din pensiunile unde se cazeaza, seara ne adunam toti la focul inimii si vom asista la un concert organizat prin fortele proprii, ce au mai ramas.
   Plecarea catre case se va face duminica, 4 decembrie, la ora trezirii la realitate.

Transfagarasan2

About The Author

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.