GarminApp3

Garmin lanseaza o aplicatie care transforma telefoanele iPhone/Android intr-un mini calculator pentru bicicleta. Garmin Fit iti arata ruta, viteza, distanta parcursa , elevatia, timpul si caloriile consumate in timp ce tu pedalezi

De asemenea incarca datele in Garmin Connect pentru ca dupa tura cu bicicleta, sa poti analiza toate datele, sa poti vizualiza ruta parcursa cat si sa partajezi informatiile cu prietenii tai.
Optional se poate achiziona pentru iPhone un adaptor ce te ajuta sa inregistrezi ritmul inimii si cadenta pedalarii, atat timp cat ai o curea compatibila pentru piept si cipul pe spita rotii. 

GarminApp4

GarminApp1

Apelurile, mesajele text si muzica se poat controla din acasta aplicatie, ceea ce insemna ca nu poti sa pierzi datele atunci cand cineva te apeleaza pe telefon. Aplicatia iti arata istoria  ultimelor 30 zile din Garmin Connect, facilitand asftel urmarirea progresului facut.

Aplicatia oferita de Garmin, lider in navigatia prin satelit, pune la dispozitie biciclistilor toate informatiile de care au nevoie la un pret mic. Insa, oare pretul aplicatiei si fragilitatea telefonului primeaza in fata sigurantei ce o ofera un GPS dedicat, rezistent la apa si durabil?

GarminApp2

About The Author

Related Posts