castel-corvinOrganizat de Grupul DHS impreuna cu CS DHS Silver-Fox, echipa DHS Tibiscus Team de la C.S.Tibiscus, Consiliul Judetean Hunedoara, si Primaria Municipiului Hunedoara – DHS Corvin Mtb Maraton – va invita sa deveniti o parte dintr-o traditie anuala in curs de stabilire, a curselor de cross country.


Va asteptam si anul acesta, in numar mare, cu cateva mici modificari la trasee, cu noi surprize, si cu multa voie buna si distractie ce va dura pana tarziu in noapte.
Pe langa descoperirea frumusetiilor pitoresti ale acestei zone, dezvoltand ciclismul montan cu trasee ce strabat dealurile, vaile, cursurile de apa, padurile muntilor Apuseni in arealul muntilor Poiana Rusca, veti avea parte si de superbe petice de istorie:
– Start si Finish din incinta Castelului Corvin al Huniazilor, datand din 1409;
– traversand fostul drum al mocanitei (realizat intre 1859 si 1871) ce unea pe vremuri Govajdia de Zlasti;
– cu trecere in viteza prin tunelul abandonat de la Catanas, lung de cca 750 m;

– pe langa cel mai vechi furnal de prelucrat metalul din Europa, cel al Govajdiei din 1806;
– si prin localitatea Ghelari – datata inca din anii 213-125 Inainte de Hristos, cu biserici renumite mondial pt frumusetea picturilor.

Trasele de 30km, 55km si 85 km – impartite pe categorii de dificultate: Hobby, Race, Elite , precum si varsta, sex – sunt gandite pentru amatori si profesionisti pe masura – astfel incat toti concurentii sa poata gusta din plin frumusetiile salbatice ale judetului Hunedoara.

Cu after-party live sustinut de DJ’ii – Astronaut Kru si Roua, alte surprize pe traseu cat si dupa, si avand taxe de participare mai mult simbolice: 30Lei Hobby si 40Lei Race&Elite, dar un fond de premiere de 65.000 Lei, fiind unul din cele mai atractive financiar concursuri de pe teritoriul Romaniei – DHS Corvin Mtb Maraton va asteapta participarea, garantand tuturor un castig substantial material sau spiritual.

Mai multe pe www.dhscorvinmtb.ro/

 

About The Author

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.