surmont mtb_challengeSurmont Club va invită şi anul acesta pe 7 şi 8 iulie la Azuga pentru a treia ediţie a Surmont MTB Challenge, un concurs de anduranţă desfăşurat în idilica vale Azuga, străjuită de peisajul nepreţuit al munţilor Baiului şi al Bucegilor.

Potecile întinse şi line se împletesc cu cele abrupte şi tehnice, umbra bradului trainic veghează cele mai rapide trasee, iar căprioara şi veveriţa sunt spectatori legitimi ai unui eveniment pentru iubitorii de natură şi de biciclete.
La al treilea an de desfăşurare, Surmont MTB Challenge este un concurs dedicat tuturor mountainbikerilor, de la amatori entuziaşti până la competitori căliţi şi experimentaţi.
Pentru ziua concursului de duminică 8 iulie avem din nou trei trasee de dificultate diferită şi mai multe categorii de concurs, astfel încât fiecare să se poată simţi în largul sau pe parcursul acestei confruntări. De asemenea, avem pregătite şi diverse premii speciale, precum “King Of The Hill”, trofeul pentru cel mai bun căţărător, şi “Speed Master”, distincţia pentru cel mai aprig coborâtor.
Sâmbătă 7 iulie riderii şi publicul pot lua parte la “Trek Fest 2012”, adică workshop-uri tematice şi sesiuni de teste oferite de Trek, iar seara sunt invitaţi la un foc de tabara şi la o călătorie în trecut cu proiecţii de filme din arhiva de evenimente Surmont, cel mai longeviv club de mountainbike din România. De la prieteni pentru prieteni!
Surmont Mountainbike Challenge 2012 este un eveniment organizat în parteneriat cu Primăria Oraşului Azuga, susţinut de Surmont Sport, reprezentantul Trek Bicycle Corporation în România şi este sinonim cu 18 ani de la primul eveniment de mountainbiking organizat de Surmont Club în 1994, la Sibiu.

Detalii pe: http://www.maraton.surmont.ro/

 

About The Author

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.