Avem placerea sa va invitam si in acest an la a VI-a editie a Maros Bike Marathon care va avea loc pe data de 30 septembrie 2012 in Muntii Gilaului din judetul Cluj.

Maros maraton_2012_1

MBM 2012 este o competitie open la care poate participa orice persoana peste 14 ani care dispune de o bicicleta MTB, este obisnuita cu efortul de anduranta si cu drumurile bolovanoase de munte, are o atitudine pozitiva fata de mediul inconjurator si fata de colegii de concurs si doreste sa se autodepaseasca sau macar sa fie tag-uit in pozele de pe facebook
Anii trecuti competitia a fost inclusa in Calendarul Uniunii Cicliste Internationale fapt care a atras si rideri straini in joc. Anul acesta maratonul nu mai este inscris in Calendarul UCI din motive pe care nici noi nu le stim exact dar asta nu ne va impiedica sa punem tot atat suflet in organizare precum anii trecuti.
Traseul este asa cum il stiti de anul trecut – Traseul RACE de 47 km cu 1700 m total ascensiune iar Traseul MARATHON de 78 km cu 2700 m total ascensiune – dar daca vom gasi cate o poteca sau vreun drum mai fain decat ce avem deja, nu-i exclus sa-l includem in traseu.

Mai multe pe: http://marathon.marosbike.ro/

Maros maraton_2012_2_resize

About The Author

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.