Cozia mtbStatiunea Calimanesti –Caciulata traversata de D.N.7,cunoscuta pentru apele termale de o inestimabila valoare,ofera si frumuseti pitoresti ce ii maresc potentialul turistic.

Nu se poate sa nu fi oprit macar o data pe Valea Oltului pentru a vizita una dintre cele mai autentice podoabe ale arhitecturii romanesti-Manastirea Cozia-locul plin de istorie ce va aminti totdeauna de voievodul Tarii Romanesti.
Poate doar din masina v-ati oprit cu privirea de-a lungul Oltului asupra Castrului Roman Arutela ce dateaza din anii 137-138 d.H….sau poate ati dorit macar o data sa va opriti pentru a face o baie calda in apele sulfuroase specifice zonei!
De data aceasta va adresam invitatia de a ne intalni pentru a descoperi impreuna si alte zone mai putin accesibile turistului,o alta parte a Calimanestiului…
Pe biciclete,intr-o voie buna,imbratisati de bucuria de a ne cunoaste sau de a ne reantalni,toti iubitorii de natura si miscare,va invitam sa traversam Oltul spre a cunoaste o parte din aripa lui stanga intr-o plimbare cu “START “si “FINISH”,apropiindu-ne de falnicul munte Cozia si admirandu-l in toata splendoarea lui.
Intr-o organizare “pilot” dorim sa ne fiti alaturi ,in numar cat mai mare pentru a pune impreuna bazele unor concursuri viitoare.
VA ASTEPTAM CU DRAG!

 Data: 14.10.2012 

Inscrierile se fac la fata locului (Primaria Orasului Calimanesti)intre 08:00 – 09:30 sau online pana pe 12.10.2012(taxa se plateste la fata locului intre orele 08:00 – 09:30).
La ora 10:00 vom pleca din fata Primariei Orasului Calimanesti pana la Monument(Jiblea) de unde va avea loc STARTUL.
Taxa de participare: 10RON

Mai multe pe: Cozia MTB

About The Author

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.