Black-Friday-2012-deals1
De ceva timp Romania lupta masiv pentru a intra pe linia americanismelor adaptate la mult prea cunoscuta traditie romaneasca si anume:

Luam o chestie care a mers la americani si o facem si noi cu mici ajustari, pentru ca suntem mai destepti si putem sa scoatem mai mult decat corcitii aia :).
Buuun deci mai jos avem a va prezenta mega site-urile implicate in blackfriday 2012 cu specificatia ca reducerile sunt probabil intre -20% si +ceva%. Conform site-urilor participante reducerile se plaseaza intre 20% si 80%, lucru care ne face sa dam din coada mai rau ca un elicopter si sa-i rupem capul porcusorului cu forma de pusculita.
DauPedala va sfatuieste sa analizati bine oferta pentru ca este posibil ca o reducere de 50% sa fie aplicata pe un pret maximal, iar cand vedeti reducere de pana la 99% ar fi cazul sa va ganditi ca un surub si asa cu pretul de 3x mai mare decat limita bunului simt redus la jumate este tot o japca pe fata daca va distrage atentia de la faptul ca reducerea aplicata pentru o bicicleta este poate de maxim 5% (de aici si reduceri pana la 99%).

Avand in vedere timpul scurt in care sunteti obligati sa luati o decizie, va sfatuim sa mestecati bine ofertele si sa comandati doar daca sunteti absolut sigur ca pretul este convenabil. In caz contrar aveti destule zile ramase din perioada reducerilor pentru articolele de ciclism. Doar suntem in sezonul mort pentru acest domeniu.

Totodata le uram vanzari peste limita asteptarilor comerciantilor care chiar ofera reduceri substantiale fara procente aruncate aiurea in bannere negre.

Lista site-urilor Participante:

MarosBike: 🙂 Anunta Joia alba a reducerilor cu preturi scazute cu 20% la toate produsele
Bike Nature: “reduceri de pana la 30% conform site-ului”
Supreme Bikes: reduce TVA-ul la toate produsele comercializate in ziua de “BlackFriday”
DK Bike: “reduceri de pana la 25% la biciclete si componente”
Biciclop: Discount-uri incepand cu 15% si maxim de, de, de… inca nu stim:)
Atelierele Pegas: Reducere 20% pentru biciclete si 70% pentru unele accesorii
ASA Sport: Toate modelele reduse
bbyXsports: Reduceri de pana la 80%
playbike are ceva reduceri deja afisate si probabil nu este interesat sa ia startul la blackfriday (2 reduceri fiind deja un lucru care s-ar pune in fata traditiei site-ului). Cel putin suntem siguri ca nu avem servite minciuni.

Pe scurt reducerea la mai toata lumea (speram sa nu ne inselam) este valabila pentru pretul neredus. 
Exemplu:
Chiloti ciclism transparenti lana neagra pufoasa pret: 100 lei  75 lei 
Pret BlackFriday redus cu 20% inseamna 80 lei perechea de chilotei caldurosi (exceptie produsele cu pretul cosmetizat in prealabil)

In momentul in care magazinele ne ofera reduceri de zeci de procente stau si ma ma gandesc ce pret de intrare in magazin sa fi avut pompa mea asta vara… (scarry movie face). Poate ma insel dar din cate stiu, nu poti vinde ceva la un pret mai mic decat pretul de achizitie.
Pana la urma este destul de normal sa vinzi la cel mai mare pret un produs nou, iar pe parcurs sa-i scazi pretul pana la epuizarea stocului.
Speram ca reducerile sa fie cat se poate de reale si sa ne simtim macar o data “aia destepti”

Echipa daupedala v-a oferit o altfel de prezentare de Vinerea neagra. 
*Inca nu stim ce fel de post se tine
 

About The Author

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.