maratonul bucegilor31 iulie – 4 august dam pedala la munte!
Padina Fest 3013 – Maratonul Bucegilor

Padina Fest, un festival montan nascut din dragoste si grijă  pentru natură , îmbină cu succes aventura, muntele și muzica într-un cadru special: Platoul Padina, munții Bucegi. Timp de 5 zile, de dimineață până târziu în noapte vei escalada munții din zonă și îți vei depăși limitele prin tot soiul de activități care vor duce adrenalina la cote amețitoare. Seara vei vedea cele mai bune filme  la cel mai înalt cinematograf din România și te vei distra cu trupe care nu mai au nevoie de nicio prezentare.

 Padina Fest vă invită anul acesta pe 4 August 2013 la a treia ediţie a Maratonului Bucegilor, o întrecere MTB cross country, într-un cadru spectaculos, la altitudine de până la 2000 metri. Traseul, de aproximativ 40 km, cu o diferență de nivel de 1000m, va avea startul pe platoul Lunca Padinii și va trece pe lângă numeroase obiective turistice: Lacul Bolboci, Șaua Dichiului, Babele, Sfinxul, Valea Dorului, Piatra Arsă, Cerdacul și Peștera. 

La al treilea an de desfasurare, Maratonul Bucegilor este un concurs dedicat tuturor mountainbikerilor, de la amatori entuziaşti până la competitori căliţi şi experimentaţi.

Pentru amatorii de trail running se pregateste a doua ediţie Direcţia Omu, concurs de alergare montană în care participanţii trebuie să atingă vârful Omu, cel mai înalt punct din masivul Bucegi şi să termine cursa înapoi în zona de festival.

Maratonul Bucegilor este integrat într-un festival de 5 zile dedicat muntelui, pe Platoul Padina, Munţii Bucegi cu activităţi montane, workshopuri, concerte şi întreceri sportive chiar în mijlocul naturii.

Detalii:
www.padinafest.ro
www.facebook.com/events/373951486046971

About The Author

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.