Maratounul tarcuAcum mai bine de 2 ani, cand s-a nascut ideea Maraton Tarcu (bazata pe activitatea legata de aria protejata sit Natura 2000 Muntii Tarcu www.tarcu.ro) am intuit corect ca inca o competitie ar fi binevenita, pe langa clasicele LBR, Garana, Concordia (vorbind doar de zona noastra).

Dar ce competitie! …pe unul din cele mai dificile trasee din tara, unde relieful montan nu-ti permite multe variante.Teren aproape ‘minat’!
A fost un pariu aproape nebunesc, am cutezat ca ne-am incumetat (o mana de oameni din medii diverse), dar am reusit sa facem ceva notabil.
Am avut 2 editii (bune/rele, cum au fost) si sute de participanti, strangand laolalta si alte cateva zeci de voluntari, din diferite entitati ce au inteles ca impreuna se poate face ceva.
Tuturor, voluntari si concurenti va multumim.
Urmand aceeasi reteta (nu noi am inventat-o), si altii s-au mobilizat, si iata ca avem un calendar plin de evenimente 🙂 Imbucurator, nu?
Recunoastem, anul acesta ne-am trezit cam tarziu, cautand destula vreme solutii sa ducem stafeta mai departe. Nu-i nici usor sa organizezi un concurs, dar nici nu vrem sa mai experimentam tot felul de artificii pe spinarea voastra

Maratonul tarcu_1

Mai multe detalii pe: http://www.maratontarcu.ro

About The Author

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.