Daca pur si simplu ai o bicicleta si iti place sa te plimbi cu ea sau esti pasionat inrait de ciclism, fie ca iti place asfaltul sau mersul prin padure, urcarea dealurilor sau coborarile abrupte, comunitatea DauPedala te invita alaturi la iesirile saptamanale, ocazionale sau organizate, unde vei gasi colegi de pedala, vei putea afla locuri frumoase si perfecte pentru o tura cu bicicleta si vei deveni parte din comunitatea noastra activa si implicata in tot ce tine de cele doua roti.

Vei putea obtine sfaturi si vei gasi o comunitate unita de pasiunea pentru pedalat.

Daca vrei sa te alaturi, intra pe grupul nostru de facebook (www.facebook.com/groups/daupedala). Daca nu gasesti niciuna pentru urmatoarea perioada, poti propune o noua tura specificand clar locul (de obicei Teatru-intrarea Actorilor; la bancutele din jurul pomului) si ora precisa, fara intervale. Cel mai probabil unii din membri iti vor raspunde si vor confirma participarea, si indicat ar fi sa te prezinti pentru intalnirea propusa, deoarece multi membri vin chiar si fara sa confirme. Nu uita sa fii pregatit cu voie buna si entuziasm!

Probabil ne-ai intalnit deja prin oras la Marea Joiala, la plimbarile noastre dese, ne-ai vazut relaxandu-ne cu bicicleta la o terasa sau la intalnirile tematice si cu siguranta ne-ai observat la masa critica adresata tuturor ciclistilor craioveni, pentru o plimbare cu bicicletele in ultima vineri a fiecarei luni din an.

Te asteptam indiferent de varsta (elevi, studenti, tatici si chiar bunici), profesie, sex sau bicicleta, la oricare din intalnirile noastre, pentru a ne cunoaste si apoi vei decide in ce masura vrei sa te implici in aceasta comunitate. Doar impreuna si cat mai numerosi putem demonstra ca suntem un oras de iubitori de biciclete!

Citeste si Regulamentul intern al asociatiei, precum si Statutul DauPedală.
Daca vrei sa faci parte din club, poti completa o cerere de adeziune in club, ce poate fi mai apoi predata unuia din membrii Consiliului Director al asociatiei. (Ii gasesti la ture sau prin formularul de contact)

Vrei sa ne transmiti ceva? Contacteaza-ne!